07-02-2008

Het onvermogen de werkelijkheid te aanvaarden

Het onvermogen van de links-liberale bestuurlijke elite om de werkelijkheid waarmee we ons als volk geconfronteerd zien te aanvaarden, begint zo onderhand kolderieke trekjes te vertonen. De onderstaande spotprent is afkomstig uit de lesbrief 'Laat je niet gek maken', die Amsterdamse scholieren beoogt te onderwijzen over concepten als vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid, dit alles met in het achterhoofd de Islam-film van Geert Wilders.

Vrolijk Moslim-jochie en nare TokkiesIntegratieproblematiek in linkse ogen
Vriendelijk moslimjochie versus vijandige autochtonen

Eigenlijk past hier alleen nog maar medelijden. Na alles wat Amsterdam de laatste jaren heeft meegemaakt, is dit (onveranderd) de kijk van de Amsterdamse links-liberale elite op de integratieproblematiek. Onverdraagzame volkse autochtonen die door hun agressieve houding gezellig samenleven met moslims onmogelijk maken.

Let wel, we spreken over een stad waar een vooraanstaande opiniemaker op straat is afgeslacht, waar homo's terug de kast in worden gejaagd, waar joden op weg van en naar de synagoge bespuugt worden, waar gevoetbald is met herdenkingskransen en waar een verzetsgedenkteken verwijderd werd omdat de vorm de allochtone bewoners niet aan stond.

Alternatieve versies van de afbeelding, die al heel wat dichter bij de Amsterdamse realiteit in de buurt komen:

Vriendelijke Homo ziet zich geconfronteerd met vijandige allochtonenGeen Stijl
Vriendelijke homofiel versus vijandige allochtonen

Vriendelijke afvallige ziet zich geconfronteerd met voormalige geloofsgenotenGregorius Nekschot
Vriendelijke afvallige versus vijandige ex-geloofsgenoten

Relevante links:
- Lesbrief over Wilders
- PVV boos over lesbrief
- Partij van Allah met de dag militanter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten